4 Strings – Solid Session (piesa noua)

4 Strings – Solid Session (piesa noua)

Cu peste 16 ani de activitate in spate, olandezii Carlo Resoort si Jan de Vos din spatele proiectului 4 Strings continua sa ne bucure cu sunetele lor fresh si prietenoase. Anul trecut au lansat piese la foc continuu la Amsterdam Trance Records, iar 2017 se anunta cel putin la fel de productiv. “Solid Session” este primul single instrumental trance din acest an si totodata cel dintai release la casa de discuri mai devreme amintita in aceste prime 3 luni din 2017. Bomb alert!

Sunetele lor fresh si prietenoase. Anul trecut au lansat piese la foc continuu la Amsterdam Trance Records, iar 2017 se anunta cel putin la fel de productiv. “Solid Session” este primul single instrumental trance din acest an si totodata cel dintai release la casa de discuri mai devreme amintita in aceste prime 3 luni din 2017. Bomb alert!

4 Strings – Solid Session (piesa noua)

 

Poate ca 4 Strings nu e un nume atat de sonor precum altele din muzica trance, dar stiati ca intre anii 2000 si 2004 au semnat cateva dintre cele mai mari hituri dance ale acelei perioade? Cautati “Take Me Away (Into The Night)”, “Diving” si “Turn It Around” si poate ca o sa vi sa para cunoscute.

“Solid Session” a fost lansata astazi, cu un serios suport de la Markus Schulz, Armin van Buuren, Andy Moor, Ben Gold, Ferry Corsten si multi alti DJ-i care au apreciat acest nou single marca 4 Strings.

 

DolceFm va recomanda 4 Strings – Solid Session.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com