ADDA feat.TATA – Orasul Adormit (videoclip nou)

ADDA feat.TATA – Orasul Adormit (videoclip nou)

Adda ne ofera un featuring special, alaturi de tatal ei, pentru piesa Orasul adormit. Balada are o poveste legata chiar de momentul in care tatal cantaretei a cerut-o pe mama acesteia in casatorie.

Mai exact, tatal Addei a compus un refren si, alaturi de chitara, i-a cantat dragostea celei ce avea sa devina mama Addei in doar cativa ani.

Astazi, dupa 27 de ani, Adda a refacut aceasta piesa in studio alaturi de tatal sau si o lanseaza alaturi de un clip in care ii regasim pe cei doi, cu aceeasi chitara, dar si imagini exclusive din copilaria artistei si, nu in ultimul rand, un moment tandru in care sotul si managerul Addei, Catalin Rizea, ii dezvaluie burtica ce preveste o noua baladda in viata ei, respectiv un copil.


Astept de multi ani sa fac piesa asta cu tata. Am incercat sa il conving mult timp. Si pana la urma am mers la studio, am facut piesa si l-am chemat in Bucuresti sa trag voci. Refrenul are 27 de ani, asa a cerut-o tata pe mama in casatorie. E o piesa foarte speciala pt mine si foarte pozitiva, iar muzele au fost parintii mei.

Adda a lansat la inceputul acestui an piesa Draga inima, single ales cu ajutorul fanilor prin intermediul serialului Starile Addei. La finalul lui 2015 o ascultam cu Lupii, iar impreuna cu Shift lansa in mai anul trecut piesa Vin sec.

 

DolceFm va recomanda ADDA feat.TATA – Orasul Adormit (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com