Adda – Oglinda, oglinjoara (videoclip nou)

Adda – Oglinda, oglinjoara (videoclip nou)

Dupa ce am retrait toate sentimentele si am trecut prin Starile Addei, cantareata lanseaza o piesa de suflet denumita sugestiv Oglinda, oglinjoara.

Scris si interpretat in stilul caracteristic al Addei, noul single se adreseaza tuturor celor care nu-si mai gasesc locul, care nu mai stiu cum sa mearga mai departe, amintindu-le sa nu uite niciodata de iubirea de sine.


Am scris piesa in aceeasi perioada in care a luat nastere si Lupii, intr-o perioada mai trista din viata mea. M-a ajutat foarte mult pentru ca am reusit sa imi recapat increderea in mine. Mesajul piesei este sa te iubesti pe tine, sa ai curajul iti asumi ceea ce esti, nu ce vor ceilalti sa fii.” a declarat artista.

Cu un sound actual, care ne poarta printre amintiri si momente mai dificile, piesa este un indemn pentru fiecare dintre noi, sa avem puterea “sa ne vedem in oglinda” exact asa cum suntem, fara sa fim influentati de parerile celor din jur. “Oglinda, oglinjoara” ne poarta in trecut, atunci cand eram “un copil care stia ca nu lupta degeaba”.

“Chiar daca pare o piesa cu un mesaj feminist, nu este. Nu este o melodie trista, ci una motivationala si sper sa se regaseasca cat mai multe persoane in ea, asta este motivul pentru care fac muzica.” a mai spus Adda.

Versurile sunt scrise de Adda, iar la productia piesei au lucrat Serban Cazan, Florin Boka si Lucian Nagy de la Hahaha Production. “Oglinda, oglinjoara” poarta semnatura Baladda Records si Cat Music. Videoclipul a fost realizat de Iulian Moga, cel care a reusit sa transpuna in realitate si sa aduca la viata ideile artistei.

 

DolceFm va recomanda Adda – Oglinda, oglinjoara.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com