Akcent feat. Lora – Lasa-ma asa (videoclip nou)

Akcent feat. Lora – Lasa-ma asa (videoclip nou)

Akcent si Lora colaboreaza din nou, de data aceasta pentru o piesa in limba romana – Lasa-ma asa.Noul lor single apare direct cu un videoclip dinamic, plin de viata si energetic.
Intre vocile noastre a existat mereu o chimie speciala si cred ca a scris istorie la vremea respectiva. vine cu ceva nou, cu un sound fresh si ma bucur ca Lora a simtit piesa asta la fel de tare ca mine, atunci cand am compus-o si produs-o in studiourile Akcent Music.” – a declarat Adrian Sina, liderul Akcent.

Mi-a placut la nebunie din primul moment in care am auzit-o si a fost gand la gand cand Adi m-a sunat si mi-a propus sa incercam o varianta speciala. Nu am mai lucrat impreuna de ceva ani si, cand am inregistrat “Lasa-ma asa”, mi-am adus aminte de ce am ajuns sa lucrez cu el de la inceputurile mele, e un om extraordinar.” – a completat Lora.

Lora si Adi Sina au dominat topurile romanesti si straine si in urma cu 5 ani cand au lansat piesa My Passion. Intre timp, Lora a mai venit cu alte hituri, cel mai recent fiind Ne impotrivim, dar a bifat si colaborari cu RACLA – Sub stele sau Cortes cu piesa Puncte, puncte.Akcent a lansat, la randul sau, anul acesta, albumul Love the Show,care a inclus mai multe piese printre care si single-ul Serai, in colaborare cu Lidia Buble.

 

DolceFm va recomanda Akcent feat. Lora – Lasa-ma asa.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com