Alex & The Fat Penguins – Regele si Dragonul (videoclip nou)

Alex & The Fat Penguins – Regele si Dragonul (videoclip nou)

Alex & The Fat Penguins revine in atentia fanilor cu o noua piesa al carei videoclip este filmat in nameti – Regele si Dragonul.

Compusa si inregistrata in Franta la sfarsitul anului trecut de catre solistul trupei, Alex Cotofan, “Regele si Dragonul” vorbeste despre determinarea si disciplina necesare pentru atingerea telurilor.

In videoclip, mesajul piesei este ilustrat printr-un cufar plimbat in orasul impotmolit in zapada. Cufarul este o metafora pentru “crucea” pe care fiecare o poarta pe parcursul vietii, dupa cum ii sunt fortele si caracterul, ajutat sau nu de cei din jur.


“Viata cotidiana a fost sursa de inspiratie pentru aceasta piesa. Intr-o lume in care cautam sa fim impliniti “material”, dispare empatia fata de cei in nevoie. In fiecare dintre noi este un rege care vrea sa rapuna dragonul vietii – pentru asta e nevoie de determinare si disciplina, dar si sa-ti pastrezi dreapta coloana vertebrala a moralitatii”, explica Alex crezul din care a aparut aceasta piesa.

Alex & The Fat Penguins este o trupa de rock alternativ care s-a facut remarcata in zona indie pentru versurile cu influente nationaliste, dar si pentru umorul si versatilitatea videoclipurilor lor. Liderul si solistul trupei, Alex Cotofan, este originar din Chisinau si locuieste momentan in Paris.

 

DolceFm va recomanda Alex & The Fat Penguins – Regele si Dragonul.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com