Alexandra Ungureanu – In the middle of the night (piesa noua)

Alexandra Ungureanu – In the middle of the night (piesa noua)

La doar trei luni de la lansarea single-ului “Zile si Nopti”, Alexandra Ungureanu ne prezinta o noua piesa, de data asta in limba engleza.

“In the middle of the night” este cea mai noua piesa de la Alexandra, produsa de Roton in colaborare cu super echipa celor de la Play & Win, care a stat in spatele numeroaselor hit-uri internationale ale INNEI precum: “Hot”, “Un Momento”, “Deja Vu”, “Amazing” si multe altele.

Impreuna, au reusit sa surprinda esenta noptilor de vara si sa aduca publicului o piesa care va rascoli emotiile chiar si in miezul zilei.

Despre piesa si istoria ce a stat la baza ei, Alexandra declara: “A fost prima piesa inregistrata pentru activitatea mea solo, dar a stat in asteptare mai mult de 2 ani. Am lucrat cu baietii de la Play & Win, o echipa cu care mi-am dorit demult sa colaborez. Sound-ul incitant, sexy in combinatie cu doze potrivite de mister si caldura poate fi reteta perfecta pentru o noapte e vara memorabila. Sper cat mai multe iubiri pasionale sa-si gaseasca energia in aceasta piesa.”


Desi ne-a obisnuit cu aparitiile alaturi de trupa Crush, alaturi de care a cucerit publicul si a tinut fanii incantati ani de zile, Alexandra lanseaza astazi o piesa cu o energie aparte si vibratii intense, insotite de versuri la fel de emotionante.

 

DolceFm va recomanda  Alexandra Ungureanu – In the middle of the night (piesa noua).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com