Alexandra Ungureanu & The dAdA – In lumea noastra (videoclip nou)

Alexandra Ungureanu & The dAdA – In lumea noastra (videoclip nou)

Alexandra Ungureanu revine cu o colaborare alaturi de baietii de la The dAdA si ne invita in lumea lor prin piesa In lumea noastra.

La doi ani de cand au colaborat, Alexandra Ungureanu si The dAdA revin cu piesa “In lumea noastra”, compusa de Ungureanu Mihai-Alexandru, Urzica Septimiu-Stelian, Nicolae Theodor Daniel, Ungureanu Alexandra si Bobiceag Marian – Leonard.


“Stiu ca intotdeauna cea mai recenta piesa lansata e cea mai draga, dar piesa asta chiar e pe sufletul meu, are emotie, mister si senzualitate. Colaborarea cu baietii de la the dAdA a inceput in urma cu mai bine de doi ani si cumva era normal sa revenim cu o piesa impreuna. In tot timpul asta am avut multe concerte, ne-am imprietenit si avem o chimie speciala, o “lume a noastra” in care e energie buna si putina nebunie”, declara Alexandra Ungureanu.

“De cand am facut piesa, ni s-a parut ca i se potriveste ca o manusa Alexandrei Ungureanu. Are un vibe de vara, pentru ca vara se traiesc cele mai frumoase povesti de dragoste. Pana la urma, despre asta este ‘In lumea noastra’: despre indragosteala, despre doi oameni care se pierd unul in ochii celuilalt, despre o lume in care nu conteaza nimic din exterior, ci doar ei. Peisajul superb ne-a ajutat sa dam piesei exact trairea de care avea nevoie. O gasca frumoasa, o drumetie care se termina in jurul unui foc de tabara si doi indragostiti care se pierd, cumva, in povestea noastra. Ii multumim regizorului Silviu Mindroc si echipei Media Pro Music pentru implicare si speram ca asta sa fie doar primul pas al unei colaborari de succes. Avem multe suprize pregatite si asteptam momentul potrivit sa le aratam fanilor nostri”, declara trupa The dAdA.

Alexandra Ungureanu a colaborat cu The dAdA in urma cu doi ani la un cover dupa piesa What Is Love, iar intre timp a mai lansat piese ca C’est la Vie, alaturi de Crush, Nopti si zile, in primavara anului trecut, iar la inceputul acestui an a lucrat cu Soundland la Intinderi de nori.

 

DolceFm va recomanda Alexandra Ungureanu & The dAdA – In lumea noastra.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com