Alexandru – Broken heart in a motel (videoclip nou)

Alexandru – Broken heart in a motel (videoclip nou)

Alexandru Cotofan a lansat videoclipul piesei “Broken heart in a motel”, cel mai recent single al artistului basarabean.

Clipul incearca sa surprinda esenta revoltei cu ajutorul mastii lui Guy Fawkes din filmul V for Vendetta si devenita, ulterior, imaginea multor miscari de strada si a faimoasei grupari de hackeri Anonymus.

Mesajul reprezinta declaratia de razboi a artistului, care incearca prin muzica lui sa schimbe perceptia oamenilor asupra lumii in care traiesc: oamenii au drepturi si au dreptul de a si le cere.

“Boken heart in a motel este o piesa despre protest si despre dreptul oamenilor de a spune NU. Un fel de spovedanie in fata Universului, un manifest intr-o lume tot mai controlata si tot mai chinuita de conflicte”. 

“Timp de doi ani am experimentat , compunand piese cu un sound indepartat fata de ceea ce este “ My broken heart in a motel” . Intr-un final toate drumurile duc acasa, iar pentru mine, in muzica, referintele si inspiratia vin din rock. Piesa a fost compusa si inregistrata in studio-ul meu din Franta, in septembrie 2015.  A inceput cu o chitara, iar apoi a venit si restul. Simteam nevoia unui astfel de single, mai ales pe fondul crizelor globale pe care le traim in zilele noastre. Chiar daca este un mesaj serios, piesa este inconjurata de povesti amuzante; de exemplu,  ideea de clip mi-a venit in timp ce mancam muraturi (facute chiar de tatal meu). Deci, as putea spune ca mi s-a acrit de tot ce se intampla si m-am gandit sa fac o piesa despre asta. M-am bucurat sa ii aduc alaturi alaturi de mine pentru filmarea videoclipului pe prietenii mei din liceu, alaturi de care am inceput aventura muzicala si care acum fac parte din trupa The dAdA. A fost super distractie la filmari, chiar daca au durat peste 14 ore”, a declarat Alexandru.

Alexandru Cotofan este un cantaret din Republica Moldova, fost component al formatiei 15 Grade, trupa langa care a cantat timp de 5 ani. De-a lungul timpului a colaborat cu artisti precum Smiley, Marius Moga, Boby Stoica sau Mellina, iar printre piesele lansate in ultimii ani se numara “Mars”, “Hourglass”, “New Religion” , “Omul fara zei” sau ” Casino”.

DolceFm va recomanda Alexandru – Broken heart in a motel (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com