Aly & Fila – Beyond The Lights (piesa noua)

Aly & Fila – Beyond The Lights (piesa noua)

Dupa un 2016 care le-a adus titlul de piesa a anului pentru “Unbreakable”, duoul egiptean Aly & Fila se pregateste pentru un 2017 poate si mai important de atat, deschizand anul pe partea de release-uri cu “Beyond The Lights”.

Cu 4 albume lansate intr-o perioada de 7 ani, zeci de productii la activ, si un brand Future Sound Of Egypt (FSOE) care livreaza artisti, evenimente si release-uri de calitate pe banda rulanta, Aly & Fila domina prin activitatea lor zona uplifting trance. Pregatiti de lansarea albumului cu numarul 5 in acest an, Aly & Fila anunta “Beyond The Lights”, o piesa foarte speciala care se aude in seturile lor de vreo jumatate de an.

Aly & Fila – Beyond The Lights (piesa noua)

 

Cu un breakdown absolut memorabil, continand o reprezentatie de pian care creeaza o atmosfera parca desprinsa din timpurile slagarelor romanesti melodice, “Beyond The Lights” are toate sansele sa fie una dintre piesele trance ale primaverii. In plus, partile de intro si outro va vor taia rasuflarea. Energie si emotie in stare pura!

Prezent in studioul A State of Trance in editia 802 a emisiunii lui Armin van Buuren, Fady a confirmat faptul ca piesa este a lor. La acea data, “Beyond the Lights” era inca necunoscuta, dar foarte cautata dupa ce Aly & Fila a pus-o in setul din cadrul evenimentului ASOT 800 Utrecht.

Tot in ASOT 802, am aflat ca Aly & Fila pregatesc un nou turneu mondial pentru FSOE 500, care va dura cel putin jumatate de an si care va cuprinde numeroase evenimente pe mai multe continente, dar si un nou album, cautand un titlu pentru acest material discografic. Pana atunci, “Beyond The Lights” va fi lansata pe 31 martie 2017, unde in alta parte daca nu la Future Sound of Egypt.

 

DolceFm va recomanda Aly & Fila – Beyond The Lights.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com