Amadeus – Earth Song (videoclip nou)

Amadeus – Earth Song (videoclip nou)

Amadeus lanseaza azi videoclipul noii piese, „Earth Song”, supranumita „Imnul Pamantului”. Compozitia cu totul speciala evolutia artistica a trupei ce a implinit de curand 15 ani de activitate. Earth Song este o compozitie complexa ce beneficiaza de un videoclip filmat in mijlocul naturii, in locuri superbe din Romania.

Astfel, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis apar ca patru zane ale naturii, langa Lacul Sfanta Ana, pe varful muntilor, in Ciucas si Bucegi, precum si langa o cariera de piatra din Dobrogea.


„Traim vremuri in care goana dupa belsug material, tehnologia, refugiul in retelele de socializare ne alieneaza, ne indeparteaza de adevarata sursa de bine: natura. Suntem din ce in ce mai stresati, suntem sufocati de consumerism, relatiile umane sunt din ce in ce mai firave. Suntem stresati, unii dintre noi dezorientati in privinta directiei pe care sa o urmam in viata. Reconectarea cu natura ne poate oferi inspiratia si energia de a merge mai departe si de a vedea limpede calea pe care o urmam.

Earth Song este o compozitie universala, cu care poate rezona oricine, indiferent de varsta, natie sau limba vorbita”, declara Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.

 

DolceFm va recomanda  Amadeus – Earth Song.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com