Amme – Muchacho (premiera videoclip)

Amme – Muchacho (premiera videoclip)

Amme  lanseaza single-ul Muchacho, insotit de un videoclip filmat intr-un club din Bucuresti. Produsa de Mellina si co-produsa de Mango Records, piesa “Muchacho” se bucura si de un videoclip de imagine realizat de Raluca Nastase.

“Imi place foarte mult sa cant, a fost visul meu cel mai mare de cand aveam 8 ani si sunt foarte fericita ca urmeaza sa mi lansez prima piesa. Ma simt si mai mandra cand stiu ca tot ce am construit a fost prin propriile forte si vreau sa multumesc tuturor persoanelor care au crezut in mine! In primul rand ii multumesc Mellinei pentru ca ea este autoarea piesei, este o fata foarte talentata. In momentul in care i-am spus ca-mi doresc sa ma lansez, a venit cu 2 propuneri, iar eu pe moment alesesem alta piesa. Cand am ajuns acasa si le-am ascultat pe amanandoua, mi-am dat seama ca “Muchacho” este cea mai potrivita pt mine, imi place extrem de tare ca are un sound de vara, e ritmata, sper sa fie pe placul tuturor!

Baietii de la Mango Records au lansat o multime de proiecte in ultima vreme – am ascultat TWO cu Shahzoda – Linda, Yamira cu Mujer si Theea cu TWO – Yalla Habibti.

 

DolceFm va recomanda Amme – Muchacho (premiera videoclip).

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com