Andra si David Bisbal – Without You (videoclip nou)

Andra si David Bisbal – Without You (videoclip nou)

Andra vine cu cea mai importanta colaborare a ei de pana acum, un featuring cu artistul latino David Bisbal. Without You apare direct cu un videoclip in care avem parte de eterna poveste a indragostitilor care sunt impiedicati sa fie impreuna.

David Bisbal, dublu castigator al prestigiosului premiu Grammy si unul din cei mai iubiti artisti spanioli a fost atat de impresionat de vocea Andrei, cea mai iubita artista din Romania, incat a acceptat pe loc propunerea de a face o piesa impreuna.

La regia videoclipului, artistii au lucrat cu regizorul Alex Ceausu. Bisbal a venit special in Romania pentru asta si timp de trei zile, artistii au filmat aproape fara pauza. 150 de dansatori si figuranti au participat la filmari, iar drone au survolat permanent locatiile pentru a prinde cele mai neobisnuite cadre. “E vorba de multa pasiune, de iubire de nestavilit, pentru care esti dispus sa faci orice sacrificiu, sa lupti oricat.”, povesteste Andra.

Apreciez la Andra in mod special vocea minunata. I-am ascultat mai multe piese si i-am vazut videoclipuri pe Youtube. M-a atras foarte mult la ea vocatia de artista. E foarte talentata si carismatica. Sunt incantat ca pot sa colaborez cu o artista atat de buna si de faptul ca mi-am facut o prietena cu aceasta ocazie”, a spus David Bisbal pentru fanii din Romania.

Andra a bifat inca un succes cu piesa Iubirea schimba tot, iar dupa ce a ajuns pe primul loc in topul difuzarilor, a venit si cu versiunea in engleza pentru acest single. Succesul ei vine dupa ce anul trecut am ascultat-o alaturi de Cabron cu Niciodata sa nu spui niciodata.

 

DolceFm va recomanda Andra si David Bisbal – Without You (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com