Andreea Banica feat. UDDI – Departamentul de relatii (videoclip nou)

Andreea Banica feat. UDDI – Departamentul de relatii (videoclip nou)

Andreea Banica suna la Departamentul de relatii, alaturi de Uddi. Single-ul este compus de George, Marius Dia, Theea Miculescu si produs de Andrei Idu & Marius Dia.

Piesa vorbeste despre relatiile pierdute si compromisurile pe care oamenii le fac pentru persoana iubita. In clipul regizat de Dan Petcan, sexy diva isi asteapta iubitul acasa si il suna, dar acesta prefera sa stea in oras cu baietii. Intr-un final, UDDI, care joaca rolul iubitului, ajunge acasa si se revanseaza.
Departamentul de relatii este o piesa tare draga, pe care am asteptat cu nerabdare sa o impartasesc cu voi! Am lucrat cu spor impreuna cu UDDI si echipa. Imi place foarte mult ce a iesit, sper ca va veti regasi in aceasta piesa!”, declara Andreea Banica.

“Acesta colaborare imi demonstreaza in continuare faptul ca daca iti doresti cu adevarat ceva si muncesti pentru asta, doar cerul e limita. Sunt onorat ca am ajuns sa colaborez cu unul dintre cei mai mari artisti din Romania, Andreea Banica, careia ii multumesc din suflet! Piesa ‘Departamentul de relatii’ este o poveste de dragoste contemporana care are un final fericit. Multumesc, Famous Production, Panda Music, Cat Music si nu in ultimul rand, intregii echipe pentru profesionalism, placere si sprijin! Bless!”, declara UDDI.

DolceFm va recomanda Andreea Banica feat. UDDI – Departamentul de relatii. 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com