Antonia – Get Up and Dance feat. Achi (videoclip nou)

Antonia – Get Up and Dance feat. Achi (videoclip nou)

Antonia vine cu un nou single, de data aceasta in limba engleza, alaturi de un nou producator, Achi.Get Up and Dance apare direct cu un clip de imagine in care Antonia s-a lasat pe mainile lui Spike.

“Get Up and Dance” a fost compusa si produsa de Achi cu Vlad Lucan, impreuna cu Marian Chiosea si Paul Maracine. Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Spike.

“Sunt foarte entuziasmata si increzatoare in acest single. “Get Up and Dance” mi s-a parut wow, fresh, m-am bucurat sa aud o productie care sa sune atat de bine si sa fie facuta de romani: Achi si Vlad Lucan. Cu Achi m-am super distrat la filmari, este un artist cool. Multumesc Spike pentru video si Global Records, casa mea de discuri pentru sustinere. Sper sa va placa, asa ca “Get Up and Dance”, a declarat Antonia.

“Sunt foarte incantat sa colaborez cu Antonia, o apreciez, este un artist cu o energie incredibila. Chiar ma declar fanul ei, un mare Antoholic. Am facut o super echipa in studio si la filmari si sper sa va bucurati de “Get Up and Dance”, a declarat Achi.

Achi este un tanar artist si producator din Romania, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din Romania. Este absolvent al liceului de muzica George Enescu, tobosar in trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up si “Droppin da’ Bomb” de la Lariss.

 

DolceFm va recomanda Antonia – Get Up and Dance feat. Achi.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com