Armin van Buuren surprinde cu mini-albumul “Old Skool”

Armin van Buuren surprinde cu mini-albumul “Old Skool”

Chiar daca acesta si-a lansat de curand cel de-al saselea album iar acum se afla intr-un incarcat turneu de promovare, Armin van Buuren nu sta departe de productia muzicala si anunta “Old Skool”, un surprinzator EP prin care si-a propus sa actualizeze cateva dintre piesele dance clasice.

“Old Skool” este una dintre melodiile experiment ale lui Armin van Buuren de pe albumul “Embrace”, care, iata, da numele unui mini-album ce pleaca tocmai din dorinta lui Armin van Buuren de a pasi in afara genului trance care l-a consacrat si de a experimenta readucand in prezent cateva dintre piesele care i-au marcat tineretea si l-au convins sa aiba o cariera in acest domeniu. Prima este remixul pentru Human Resource – Dominator, track-ul cu care olandezul si-a inceput mai toate seturile din ultima perioada si pe care il vom auzi cu siguranta la Untold.

“Dominator” a fost conceputa special pentru show-urile Armin Only – Embrance, dar, incurajat de reactiile pozitive, Armin a decis sa o lanseze alaturi de celelalte piese experiment pe care le include in spectacolele sale de promovare a noului album de artist.

EP-ul “Old Skool” mai include variante cover pentru The Ultimate Seduction, Speedy J, Quadrophonia, MainX, respectiv un remix de la Vigel pentru “Old Skool” si un mashup cu Ping Pong. Acest mini-album nu e despre trance, nu e despre melodii sau emotii, ci numai si numai despre dorinta de rave. Asa a fost gandit.

Tracklist Armin van Buuren – Old Skool (mini-album):

Armin van Buuren vs Human Resource – Dominator (02:29)

Armin van Buuren vs The Ultimate Seduction – The Ultimate Seduction (02:14)

Armin van Buuren vs Speedy J – Pull Over (02:25)

Armin van Buuren vs Quadrophonia – Quadrophonia (03:20)

Armin van Buuren vs MainX – 88 To Piano (03:00)

Armin van Buuren – Old Skool (Vigel Remix) (02:52)

Armin van Buuren – Old Skool Ping Pong (02:48)

Acest EP va fi lansat pe 4 august la Armada Music, iar “Dominator” a vazut deja lumina zilei.

 

DolceFm va recomanda Armin van Buuren – Old Skool.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com