Arnej vs. 8 Wonders – Together We Will Rise (piesa noua)

Arnej vs. 8 Wonders – Together We Will Rise (piesa noua)

La mai bine de 2 ani distanta de la ultimul sau single, Arnej se intoarce cu release-ul final pentru “Together We Will Rise”, o piesa pe care acum cativa ani a pus-o la dispozitia noastra gratuit intr-o varianta incipienta.

Ca pentru orice piesa pe care a realizat-o pana acum, Arnej are si pentru “Together We Will Rise” o poveste. Nu degeaba toate titlurile lui Arnej seamana cu un manifest. Aceasta piesa este despre comunitatea trance, cea care prin 2012 avea impresia ca acest gen muzical se afla intr-un mare declin. Chiar daca de atunci si pana astazi Arnej nu a fost atat de activ pe partea de productii personale, acesta a ramas aproape de fanii sai, iar acum isi planuieste atent intoarcerea.

Arnej vs. 8 Wonders – Together We Will Rise

“Together We Will Rise” reprezinta nu doar intoarcerea lu Arnej la trance-ul euforic cu care ne-a obisnuit in trecut, ci si revenirea unui pseudonim cu care a lansat multe piese care au ramas in memoria celor care asculta trance de mai bine de 10 ani de zile: 8 Wonders.

Daca in prima parte a carierei sale il vedeam la Armada Music si chiar la Anjunabeats, acum Arnej isi lanseaza productiile la Black Hole Recordings, probabil cea mai “pura” casa mare de discuri trance & progressive de pe piata.

 

 

DolceFm va recomanda Arnej vs. 8 Wonders – Together We Will Rise.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com