Aston Merrygold – One Night in Paris (piesa noua)

Aston Merrygold – One Night in Paris (piesa noua)

HaHaHa Production lanseaza in Romania „One Night in Paris”, piesa artistului britanic Aston Merrygold, fost membru al boy band-ului JLS (Jack the Lad Swing), care s-a facut cunoscut in timpul show-ului The X Factor UK 2008.

Piesa este compusa de Edwin Serrano, Eritza Laues, Andrei Mihai, Serban Cazan, Dorian Micu si Theea Miculescu si produsa de Andrei Mihai in studiourile HaHaHa Production.

One Night in Paris este o piesa funny, sexy, inspirata de muzica lui Prince, cu un sound diferit fata de tot ce am lansat pana acum. Este o piesa pe care am iubit-o din ziua in care a fost scrisa si ma bucur sa o impartasesc cu voi”, a spus Aston Merrygold despre single-ul sau.


„HaHaHa Production produce in acest moment muzica pentru 90% dintre artistii din piata romaneasca si nu numai. Muzica noastra a depasit granitele tarii, iar colaborarea pe care o avem cu Aston Merrygold este doar un exemplu,” a declarat Serban Cazan, Head of Producers HaHaHa Production.

Ca parte a fenomenului pop  JLS, Aston s-a bucurat de un succes extraordinar cu cinci single-uri de top si patru albume foarte populare.

Single-ul sau de debut in cariera solo, “Get Stupid”, a fost primit extrem de bine la nivel international, castigand discul de platina in Australia si clasandu-se pe primele locuri in topurile radiourilor din Europa. Aston este un fan convins al muzicii pop, iar radacinile viitorului sau album, “Show Stopper”, se afla in muzica artistilor care i-au influentat copilaria -Michael Jackson, James Brown, Usher si Justin Timberlake –, dar in in visul sau, acela de „ a face muzica pe care o simt si de a lua propriile decizii.”

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din Romania si, totodata, un brand important pe piata muzicala internationala. Astazi, cel putin 25 % din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie.

 

DolceFm va recomanda Aston Merrygold – One Night in Paris.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com