Aza feat. Adi Sina – Usor, usor (videoclip nou)

Aza feat. Adi Sina – Usor, usor (videoclip nou)

Aza isi face debutul in muzica alaturi de Adrian Sina cu piesa Usor, usor. Primul ei single apare cu un videoclip inspirat direct din filmele americane cu adolescenti.

Aza, pe numele ei real Gabriela Amzaru, este o tanara artista nascuta in Calarasi, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la frageda varsta de 4 ani. Cu sprijinul parintilor si cu multa daruire, talentata cantareata a ajuns in lumina reflectoarelor.

Aza a cantat pe scena numeroaselor festivaluri nationale si internationale, de unde a revenit mereu cu trofeele mult ravnite. “Festivalul Trofeul Tineretii Amara 2015”, “Flori de mai”, “Podloska Nuta” din Polonia, locul 4 la “Eurovision Junior 2009” iar la “Vocea Romaniei 2015” a ajuns in semifinala sub tutela Loredanei Groza.

Lista de mentiuni nu se termina aici, prestatiile ei ajutand-o sa se faca remarcata de cei mai buni compozitori din Romania, Marius Teicu si regretatul Cornel Fugaru, care au indrumat-o in lumina reflectoarelor. Recent, Aza a urcat pe scena alaturi de Adrian Sina la Brasov, Baia Mare, precum si in Bucuresti.

 

DolceFm va recomanda Aza feat. Adi Sina – Usor, usor (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com