Bebe Rexha – F.F.F. feat G- Eazy (videoclip nou)

Bebe Rexha – F.F.F. feat G- Eazy (videoclip nou)

Bebe Rexha si G-Eazy se plimba pe strazile din Los Angeles intr-un videoclip de imagine pentru cea mai noua colaborare a lor, F.F.F. (Fuck Fake Friends).

Cantareata si rapperul calilfornian nu se afla la primul lor featuring, impreuna au reusit sa ajunga pe locul 7 in Billboard hot 100 cu piesa Me, Myself & I in vara anului trecut. Pana acum e cea mai de succes piesa pentru amandoi, dar la cum suna Fuck Fake Friends, s-ar putea sa avem un nou hit.

Bebe Rexha isi promoveaza cel mai nou EP, All Your Fault, pentru care primul single de promovare a fost I Got You. Pana acum, piesa a reusit sa urce doar pana pe locul 43 in Hot 100, dar s-a descurcat mai bine in Dance Chart, unde a urcat pana pe pozitia a patra. Chiar si asa, ea nu e deloc straina de succes, pentru ca a aparut pe hitul Hey Mama al lui David Guetta, in featuring cu Nicki Minaj, iar mai tarziu a lansat impreuna cu rapperita No Broken Hearts. In plus, in vara anului trecut am ascultat-o pe In the Name of Love, track-ul DJ-ului Martin Garrix, pe care il veti putea vedea din nou in Romania la Untold.

 

DolceFm va recomanda Bebe Rexha – F.F.F. feat G- Eazy.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com