Becky Hill ft. Little Simz – Back To My Love (single nou)

Becky Hill ft. Little Simz – Back To My Love
Becky Hill, tânăra artistă care cucerea publicul în 2014 cu piesa “Gecko (Overdrive)”, a lansat un nou single, intitulat „Back To My Love”. Melodia este compusă de Becky și produsă de Noah Breakfast.

Becky Hill, artistă britanică ajunsă pentru prima oară în atenția publicului în urma participării la The Voice UK, a lansat o nouă piesă, intitulată „Back To My Love„. Melodia a fost îregistrată împreună cu Little Simz, fiind produsă de Noah Breakfast, care a mai colaborat și cu Ellie Goulding.
“Pentru mine, această piesă este importantă pentru că reprezintă perioada adolsecenței mele și acel sentiment de nesiguranță, acea senzație de a nu ști încotro te îndrepți. Îmi conferă, aproape, o senzație de liniște. Mă bucur că am reușit să mă inspir din aceste emoții când am făcut piesa. Îmi amintește de perioada în care aveam mari îndoieli în privința mea, a carierei mele”, a declarat Becky într-un interviu acordat publicației americane Billboard.

„Nu am vrut ca muzica mea să aibă prea mult din niciun gen. Am vrut o idee a anilor ’90, o idee de electro, o idee de acustic, o idee de soul și foarte puțin pop. Nu am vrut ceva care să poată fi încadrat într-o anumită categorie, pentru că eu una cred că atunci când ai o diversitate de influențe reușești să creezi ceva cu adevărat unic. Vreau să fiu un trendsetter. Cred că e visul oricărui artist să creeze ceva măreț, care să fie ascultat și peste ani. Și simt că spre asta mă îndrept”, a povestit Becky Hill pentru Hunger TV.

Piesa care a devenit hit în UK, punând-o pe Becky Hill în lumina reflectoarelor, a fost “Gecko (Overdrive)”. Melodia a fost compusă și lansată în colaborare cu Oliver Heldens în 2014 și a debutat pe prima poziție în UK Dance Chart și UK Singles Chart.

 

DolceFm va recomanda Becky Hill ft. Little Simz – Back To My Love (single nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com