Betty Stoian feat. Matteo – Bine pentru tine (videoclip nou)

Betty Stoian feat. Matteo – Bine pentru tine (videoclip nou)

Betty si Matteo lanseaza single-ul si videoclipul Bine pentru tine, o poveste cinematografica despre anumite tipuri de frumusete in ipostaze inedite, manifestul iubirii vesnice in orice context.

Mi-a placut foarte mult sa trec prin diferite ipostaze si sa ma pun in pielea personajelor din scenariu. A fost ceva nou pentru mine si desi, a fost greu, sunt foarte multumita de rezultat. Este o piesa in care cred foarte tare si imi doresc mult sa le placa si fanilor la fel de mult. M-am distrat foarte tare la filmari, Matteo e foarte misto. Desi suntem la prima colaborare, presimt ca vor mai fi si altele”, declara Betty.

Piesa “Bine pentru tine” este compusa in studioul lui Matteo, Mattman Music. Scenariul videoclipului este realizat de catre Marian Capet, impreuna cu Betty.

Inca de la primul single lansat, “Intr-o secunda”, Betty a adunat milioane de vizualizari pe YouTube. Tanara cantareata s-a bucurat de succes si la urmatoarele piese, “La anii mei”, “Acolo sus”, “Amandoi”. Matteo a cucerit topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale”, “Gandesc cu voce tare”, “Amandoi” si recent alaturi de Lidia Buble prin piesa “Mi-e bine”.

 

DolceFm va recomanda Betty Stoian feat. Matteo – Bine pentru tine.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com