Bruno Mars lansează un nou album în 2016

“Bruno Mars lansează un nou album în 2016”

Bruno Mars va lansa cel de-al treilea album de studio anul acesta. Discul ar fi trebuit să apară pe piață chiar în luna martie, însă apariția lui Bruno la Super Bowl a întârziat programul de înregistrări stabilit inițial, data lansării fiind amânată pentru această toamnă.

Detalii privind noul disc al lui Bruno au fost dezvăluite presei recent și de către inginerul de sunet al artistului, Charles Moniz. Acesta a indicat într-un interviu acordat Billboard că fanii se pot aștepta la ”o evoluție a sound-ului”.

Bruno Mars a lansat anterior discurile ”Doo-Wops & Hooligans” (2010) și ”Unorthodox Jukebox” (2012), ambele plasate pe prima poziție în topul albumelor din UK. Anul acesta, artistul a fost premiat la gala premiilor Grammy pentru colaborarea sa cu Mark Ronson – ”Uptown Funk”.

În paralel cu acest proiect, devenit hitul anului 2015, Bruno Mars a compus și o piesă împreună cu Adele. Melodia compusă de cei doi se numește “All I Ask” și se regăsește pe aclamatul disc ”25”, vândut în peste 13 milioane de exemplare la nivel internațional.

Adele a declarat recent că a fost o mare fană a lui Bruno Mars chiar înainte de a lucra împreună pentru noul ei disc. Aștepările i-au fost, însă, cu mult depășite când l-a putut asculta și vedea “pe viu” la lucru.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com