Bruno Mars pregateste un nou album!

Bruno Mars pregateste un nou album!

Fanii au motive de bucurie, dupa ce Bruno Mars a anuntat ca pregateste un nou album si ca il vom putea asculta in curand. Cantaretul le-a dat vestea buna fanilor pe retelele sociale si ar fi primul sau disc dupa o pauza de patru ani.
In acest timp, Bruno Mars nu a stat degeaba, a ajuns pe primul loc in Hot 100 si a facut istorie alaturi de Mark Ronson si Uptown Funk, unul dintre marile hituri ale lui 2014. Piesa a ajuns pe primele locuri in toate teritoriile in care a fost lansata si a devenit un adevarat fenomen, peste 7 milioane de copii fiind vandute doar in SUA.

Noul material al lui Bruno Mars se pare ca va aparea in luna noiembrie: I’m on a mission. I’m Obsessed to make an album I’m genuinely proud of. Stick with me Hooligans. I’ll get there. Love Brunz, a scris artistul pe Twitter.

Precedentul sau disc, Unorthodox Jukebox, a aparut in 2012 si a debutat pe pozitia a doua in Hoy 100, cu doar 190 de mii de copii vandute, pentru ac apoi sa urce pe prima pozitie in clasamentul albumelor. In plus, a castigat si premiul Grammy pentru Best Pop Vocal Album si a dat hituri precum Locked Out of Heaven, When I Was Your Man, Treasure, Gorilla si Young Girls.

Locked Out of Heaven a fost unul dintre cele mai asculatate piese pe Spotify cu peste un milion de plays intr-o singura saptamana si a primit mai multe discuri de platina si aur in teritorii precum SUA, Canada, Australia sau Marea Britanie.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com