Calvin Harris, John Newman – Ole (single nou)

Calvin Harris, John Newman – Ole (single nou)

John Newman si Calvin Harris isi unesc fortele pentru o noua piesa care suna a hit de vara. Pe ritmuri tropicale, versurile povestesc despre relatii si infidelitate, asa ca speculatiile ca Ole ar fi despre Taylor Swift au aparut rapid.

Cum fosta cantareata country transformata in vedeta pop s-a despartit recent de DJ-ul scotian pentru ca apoi sa apara in public cu actorul Tom Hiddlestone, e posibil ca Ole sa spuna povestea relatiei celor doi si motivelor despartirii, asa ca Swifty s-ar putea sa nu mai fie singura care isi fae publica viata personala prin intermediul pieselor.

Calvin Harris si John Newman nu se afla la prima colaborare, ei au mai lansat impreuna Blame, track aflat pe albumul Motion al producatorului britanic. Blame a fost un adevarat hit, a ajuns pe prima pozitie in multe dintre topurile muzicale din Europa, in Hot 100 a urcat pana pe locul 19, in timp ce in Hot Dance/Electronic Songs a ajuns pe primul loc. John Newman a avut si el succes inca de la debutul sau muzical, primul album, Tribute, fiind pe prima pozitie in Marea Britanie, in timp ce Revolve a urcat pana pe locul 3.

 

DolceFm va recomanda Calvin Harris, John Newman – Ole (single nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com