Carla’s Dreams – Dragostea din plic (videoclip nou)

Carla’s Dreams – Dragostea din plic (videoclip nou)

Carla’s Dreams se intorc cu un mini-film pentru a ilustra povestea versurilor din Dragostea din plic. Avem o carciuma, o protagonista care nu stie sa aleaga intre bani si iubire, si de aceea plange de ii curge machiajul si o pisica foarte confuzata.

Videoclipul e undeva intre parodie, absurd si metafora, o poveste despre Galina, care isi vinde farmecele si ar vrea si iubire, dar in final ramane cu pestele. Si asta la propriu, pentru ca are in mijlocul dormitorului o cada plina cu peste in care se va scufunda intr-un final, plangandu-si amarul. In acelasi timp, in restaurantul de la parter, un cuplu danseaza de zor pe muzica unei formatii apatice, totul in regia lui Roman Burlaca.

Dragostea din plic nu e primul single pe care Carla’s Dreams l-au lansat de curand. I-am ascultat si cu Antiexemplu, o piesa cu un m esaj puternic, asta dupa succesul pe care l-au avut anul trecut cu piese ca Imperfect sau Unde. In plus, au colaborat cu Antonia pentru Suna-ma, iar pentru Nicoleta Nuca au compus Amintiri, in timp ce Ruby a urcat in clasamente cu o alta piesa semnata de moldoveni, Nu caut iubiri.

 

DolceFm va recomanda Carla’s Dreams – Dragostea din plic.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com