Carla’s Dreams – Triunghiuri (videoclip nou)

Carla’s Dreams – Triunghiuri (videoclip nou)

Baietii de la Carla’s Dreams vin cu o piesa in limba rusa Треугольники (Triunghiuri), care beneficiaza si de un videoclip care sa ilustreze ideea de triunghi emotional.

Carla’s Dreams pregatesc un intreg material in limba rusa, iar piesa Triunghiuri va fi inclusa pe acesta. In plus, ne putem astepta si de la un album in limba romana, la care baietii au inceput deja sa lucreze si la un nou single cu care sa cucereasca topurile.

Carla’s Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate. Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.

Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China. Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams se afla in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.

Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”,au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.

 

DolceFm va recomanda Carla’s Dreams – Triunghiuri (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com