Ce inseamna NGOC, titlul noului album Carla’s Dreams?

Ce inseamna NGOC, titlul noului album Carla’s Dreams?

Carla’s Dreams a lansat pe 7 mai 2016 primul album in Romania, numit “NGOC”. Hai sa vedem ce inseamna de fapt acest titlu.

Baietii ne-au obisnuit cu cuvinte sau abrevieri ciudate inca de la P.O.H.U.I. (patologia obstructiv-huliganica uniform iradiata), asa ca nu ne-a mirat foarte mult atunci cand am vazut titlul noului lor album.

Am ramas insa curiosi, la fel ca multi fani, asa ca am incercat sa aflam chiar de la ei ce inseamna “NGOC”! Contrar asteptarilor, aceasta nu este o expresie romaneasca sau moldoveneasca, ci vine chiar din limba engleza.

“Ngoc” caracterizeaza o femeie unica, extrem de inteligenta, uimitoare, uneori cinica, dar odata ce-si ofera, in mod absolut, dragostea si loialitatea, determina o uimire continua si un sentiment de gratitudine pentru norocosul care este iubit de ea.

Asadar, numele noului album Carla’s Dreams face referire la “sufletul pereche” al unui barbat, “dragostea adevarata” sau la “unica femeie”. Albumul “NGOC” este deja disponibil pe iTunes si pe serviciile de streaming digital.

Noul material discografic a fost prezentat fanilor printr-un concert eveniment la Arenele Romane din Bucuresti.

 

 

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com