Cei mai buni DJ din lume vin la Untold Festival! Cine completeaza lista?

Cei mai buni DJ din lume vin la Untold Festival! Cine completeaza lista?

Organizatorii Untold Festival au anuntat astazi un nou nume mare care completeaza line-up-ul editiei de anul acesta.

DJ duo-ul numărul 1 al lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE revin la Cluj si promit să facă senzație pe scena celui mai bun festival din Europa. Duo-ul care domină în prezent industria muzicii electronice, au deschis prima ediție a festivalului Untold 2015 cu un show incredibil.

Experința de 5 stele avută în Cluj și căldura cu care au fost întâmpinați de fani, i-a determinat pe cei doi DJ să-și prelungească șederea în România cu 2 zile și să își dorească să revină pe scena UNTOLD, rezervându-și încă de anul trecut calendarul pentru UNTOLD 2016.
”Dimitri Vegas & Like Mike și-au dorit foarte mult să revină la UNTOLD, impresionați de amploarea și succesul festivalului, încă de la prima ediție. Anul acesta am reușit ceea ce doar câteva festivaluri din întreaga lume au realizat, și anume să-i avem pe aceeași scenă pe cei mai buni cinci DJ ai lumii”, a precizat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.
Odata cu acest anunt, Untold Festival reuseste performanta de a avea pe line-up-ul de acest an cei mai buni 5 DJ din lume, conform DJ MAG: Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren si respectiv Tiesto.

 

DolceFm va recomanda UNTOLD Festival.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com