COMA – Cel mai frumos loc de pe pamant (videoclip nou si versuri)

COMA – Cel mai frumos loc de pe pamant (videoclip nou si versuri)

Formatia Coma revine cu un nou single si cu un videoclip metaforic pentru piesa “Cel mai frumos loc de pe pamant”!

Dupa ce anul trecut au lansat clipul pentru “Document”, care ulterior le-a adus si titlul de “Cel mai bun videoclip din 2015” la gala Metalhead Alternative Awards, baietii de la Coma, ne surprind cu un videoclip mai dubios de cat ne asteptam pentru aceasta piesa.

Contrar asteptarilor, “Cel mai frumos loc de pe pamant” nu se refera la un loc anume, ci la cu totul altceva, dupa cum explica Dan Costea, chitaristul si solistul trupei:

“Piesa nu e despre un loc anume. E de fapt despre o persoana. Cand gasești persoana potrivita, poti sa spui ca ai ajuns la cel mai frumos lucru de pe pamant. In ultimii doi ani, ne-am asezat la casele noastre si am zis ca merge o piesa despre asta”.

Videoclipu a fost filmat in clubul fabrica si pe strazile din Bucuresti in regia lui Vasile Alboiu/Black Moon. In rolurile celor doi protagonisti se afla Cristiana Ionita (the Rabbit) si Bogdan Iacob (the Wolf), iar printre cei care au lacatele pe cap se numara fanii formatiei.
“Videoclipul este o interpretare a versurilor. Am zis ca merge masca de iepure pentru tipa, pentru ca e un animal fragil, dar totusi viclean. Lupul e masculul alfa, care vrea sa cucereasca. Oamenii care stau si se uita la ei au un lacat in locul capului pentru ca sunt incuiati. si vor sa vada sange, se asteapta la drama. Dar cei doi se inteleg, si danseaza intr-un ritm care e impotriva asteptarilor. In loc de sange, ofera o armonie neasteptata.” , explica Dan Costea.

Ei au lansat videoclipul piesei “Cel mai frumos loc de pe pamant” printr-un concert special in Club Control, iar in curand o sa va aratam si cum a fost. Ii puteti vedea weekend-ul acesta in Vama Veche, iar cat despre noul album, nu va putem spune decat ca aceasta toamna se anunta foarte generoasa!

 

DolceFm va recomanda COMA – Cel mai frumos loc de pe pamant (videoclip nou si versuri).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com