Corina – Cartile pe fata (piesa noua)

Corina – Cartile pe fata (piesa noua)

Corina lanseaza un nou single despre un bad boy care nu face altceva decat sa petreaca si sa vrajeasca fetele – Cartile pe fata.

Noua piesa a Corinei are muzica semnata de Alex Velea, pe care il si auzim pe track, iar pe partea de versuri a primit ajutor de la Rashid, in timp ce Karie, Antonius si Neko semneaza instrumentalul.

Piesele power, cu mesaj puternic, de forta m-au miscat intotdeauna si le caut pentru ca le simt enorm de aproape de cine sunt eu cu-adevarat; am nevoie de povesti muzicale si vizuale care vorbesc despre adevaruri profunde din viata noastra, despre curajul de a fi exact asa cum simtim, fara masti si concesii de gura lumii. “Cartile pe fata” este exact o astfel de piesa. E vremea sa dau “Cartile pe fata” si spun, de fapt cant, ca “avem o singura viata” si ca cel mai imporant este sa ne dezvaluim fara minciuni ca sa dam sansa celor de langa noi – de la iubiti, prieteni, familie, fani – sa ni se arate fara ascunzisuri.”

“Cartile pe fata” urmeaza fenomenelor cu acelasi mesaj din partea artistei, dupa lansarile pieselor “Fete din Balcani” si “Neprevazut” fiecare insemnand un manifest aparte lansat cu scopul incurajarii femeilor de pretutindeni de a avea mai multa incredere in propriile forte si talent.

 

DolceFm va recomanda Corina – Cartile pe fata.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com