Cortes feat. Bianca – Fara ea, fara el (piesa noua)

Cortes feat. Bianca – Fara ea, fara el (piesa noua)

Cortes lanseaza o piesa alaturi de o noua voce in industria muzicala, Bianca. Fara ea, fara el e o cronica post despartire in care ambele parti relateaza dificultatea cu care depasesc momentul in care realizeaza ca le vor lipsi tandretea si compania celuilalt.

Despre piesa Bianca declara: “Sunt extrem de incantata de colaborarea cu Cortes, piesa noastra vorbeste despre chimia el-ea unde doar cand sunt impreuna pot fi fericiti, insa avem si cealalta fata a monedei unde fara ea si fara el, nu exista nimic! Multumesc si producatorilor mei DOMG (Dorian Oswin & Mihail Gruia) pentru aceasta colaborare si speram sa va placa piesa la fel de tare pe cat ne place noua!”

Daca pana acum am scris despre experientele personale, de data asta m-am inspirat din poveștile celor din jur. Intr-o lume din ce in ce mai artificiala, iubirea a ajuns să fie un sentiment mai degrabă regretat decat trait la intensitate maxima; iar regretele apar de obicei atunci cand e prea tarziu. Alaturi de baietii de la DOMG, producatorii muzicali, si de Bianca, o voce tanara si expresiva, am reusit sa construim o piesa puternica, sensibila, in care se pot regasi atat ea, cat si el” povesteste Cortes.

 

DolceFm va recomanda  Cortes feat. Bianca – Fara ea, fara el.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com