Cosmic Gate & Eric Lumiere – Edge of Life (single nou)

Cosmic Gate & Eric Lumiere – Edge of Life (single nou)

Dupa un instrumentalul “am2pm” ca-n vremurile bune, duoul german Cosmic Gate revine la piesele vocale si lanseaza “Edge of Life”, cel de-al treilea single la care au colaborat cu Eric Lumiere.

In 2014, Cosmic Gate si Eric Lumiere au facut echipa pentru 2 dintre piesele de pe albumul “Start To Feel”. Daca “Run Away” a fost vizibila mai mult fanilor Cosmic Gate, celor care au disecat atent tot albumul, “Falling Back” a fost un adevarat succes, clasandu-se pe locul 6 in topul A State of Trance din acel an. Sa vedem ce vor reusi cu “Edge of Life”! Noua ne place, asa ca este propunerea noastra pentru acest sfarsit de saptamana.

Cosmic Gate & Eric Lumiere – Edge Of Life (single nou)

Fiind una dintre cele mai active voci masculine din ultimii ani in muzica trance & progressive, Eric Lumiere si-a pus amprenta pe destule hituri trance in ultimii ani. In 2014 a dat lovitura, asa cum v-am spus mai sus, cu “Lalling Back” (de pe Start To Feel), anul trecut cu “Hide Your Heart” cu Ben Gold.

Cat despre Cosmic Gate, unul dintre cele mai iubite nume trance din toate timpurile, in primavara au luat o decizie de bun augur, spunem noi. Au lasat Armada Music si s-au intors cu tot cu labelul Wake Your Mind la Black Hole Recordings, lansand “am2pm“, o piesa cu soundul euforic si dramatic care i-a consacrat. A fost numarul 1 pe Beatport!

DolceFm va recomanda Cosmic Gate & Eric Lumiere – Edge of Life (single nou).

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com