Cosmic Gate se intorc la Black Hole Recordings cu “am2pm”

Cosmic Gate se intorc la Black Hole Recordings cu “am2pm”

Dupa 2 ani si jumatate in care si-au lansat piesele si ultimul album la Armada Music, germanii de la Cosmic Gate revin acasa, la Black Hole Recordings, unde se pare ca se muta cu tot cu labelul pe care l-au infiintat la Armada.

Multi tranceri au plecat in ultimii ani de la Armada Music, unii cu tot cu casele de discuri pe care le-au infiintat si le coordoneaza, iar acum a venit randul duoului Cosmic Gate sa faca acest lucru. Se pare ca directia lui Nic si Bossi nu se mai potriveste cu politica de la Armada Music, drept pentru care prima lor piesa din 2016, intitulata “am2pm”, va iesi la Black Hole Recordings.

Astfel, dupa 19 piese lansate sub licenta Armada Music, Cosmic Gate isi muta labelul Wake Your Mind la Black Hole Recordings. Schimbarea se simte inclusiv in sound, “am2pm” fiind o piesa care ne aminteste de vremurile in care Cosmic Gate dominau scena trance si nu incercau sa impace si publicul EDM.

Ei bine, se pare ca timpurile cu “Exploration of Space” se intorc, iar daca baietii de la Cosmic Gate chiar au de gand sa se intoarca definitiv la soundul euforic ce i-a consacrat au mari sanse sa isi recastige fanii pe care i-au pierdut din cauza experimentelor de pe cel  mai recent album al lor, “Start To Feel”.

 

DolceFm va recomanda Cosmic Gate – “am2pm”.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com