CRBL – Fitza (videoclip nou)

CRBL – Fitza (videoclip nou)

CRBL lanseaza un nou single, cu tot cu videoclip, Fitza, plin de dans si energie. CRBL a adunat in acelasi loc o multime de copii si tineri cu atitudine, talentati in ale dansului, alaturi de un invitat special – Smiley.

Pentru videoclip, CRBL a colaboarat cu Black Film, iar piesa este scrisa de catre Smiley, Micu Dorian, Kamelia & George Hora, si produsa in studiourile HaHaHa Production.


“Asa cum spune si single-ul, m-am saturat de piese de dragoste, piese sociale, piese de suferinta, piese de masina, piese bune, dar cu dansul…. Ce facem cu dansul? Imi place sa dansez si imi place sa vad cum se danseaza, cum oamenii se deconecteaza prin dans. Am ales sa fac un videoclip cu copii, pentru ca sunt sinceri si danseaza daca le place muzica. Daca nu, nu. Vreau sa aduc aminte tuturor ca exista muzica de dans. Nu conteaza cum dansezi, ci conteaza sa dansezi.”, declara CRBL.
Cantaret, coregraf si dansator, CRBL si-a inceput cariera solo cu single-ul “Romanu’ n-are noroc”, lansat in 2010. Pana in prezent, artistul a lansat single-uri de succes precum “Petre” (feat Adda), “Kboom”, “Plange sufletul meu” (feat Anlora), “Buna dimineata” (feat Denise), “Toata tara” (feat Ruby), “Din studio” si multe altele.

 

DolceFm va recomanda CRBL – Fitza (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com