Dan Balan – Hold On Love (videoclip nou)

Dan Balan – Hold On Love (videoclip nou)

Dan Balan revine cu un nou single, cu puternice influente disco si dark, care apare direct cu un videoclip. In Hold On Love, cantaretul nominalizat la Grammy joaca rolul unui pastor supus tentatiei pe strazile intunecate.

Dan Balan este interpret, compozitor si producator, fiind primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru un premiu Grammy, datorita piesei Live Your Life, lansata de Rihanna si T.I., pe care o apare un sample dintr-o piesa O-Zone, l Balan a gustat din succes alaturi de trupa O-Zone, lansand hituri pe banda rulanta, printre care si piesa Dragostea din tei, care a ocupat primul loc in Eurochart Hot 100 timp de 12 saptamani.

Odata cu destramarea trupei O-Zone in 2005, Dan s-a mutat in Los Angeles pentru a lucra la albumul sau de debut. Asa a luat nastere Crazy Loop, alter-ego-ul artistului, care a lansat albumul “The Power of Shower”, ce a inclus single-urile “Crazy Loop” si “Johanna, Shut Up!”.

Povestea “Crazy Loop” a luat sfarsit, iar in 2010 artistul a lansat hit-ul “Chica Bom! b” (Top 10 UK Dance, Germania, Danemarca, Grecia, Rusia si Romania) sub numele Dan Balan. A urmat piesa “Justify Sex”, care a surprins publicul cu un videoclip provocator regizat chiar de Jesse Dylan, fiul lui Bod Dylan.

“Freedom”, lansata in 2011, a fost una dintre cele mai ascultate piese in cluburile din Romania, iar în 2013, Dan Balan a colaborat cu Tany Vander si Brasco pentru “Lendo Calendo”. In 2017, cu ocazia Zilei Europei, O-Zone s-au reunit dupa 12 ani pentru doua concerte, la Chisinau si Bucuresti, unde Dan Balan a cantat si un set solo.

 

DolceFm va recomanda  Dan Balan – Hold On Love.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com