David Guetta & Afrojack ft Charli XCX & French Montana – Dirty Sexy Money (videoclip nou)

David Guetta & Afrojack ft Charli XCX & French Montana – Dirty Sexy Money (videoclip nou)

Fetele preiau controlul in videoclipul pentru Dirty Sexy Money, super colaborarea dintre David Guetta, Afrojack, Charli XCX si French Montana. O gasca intreaga de fete se ocupa de facutul si numarul banilor si nu se joaca deloc.

Valizele cu bani dispar din mainile barbatilor fara prea multa rezistenta, in timp ce Charli XCX si fetele ei arunca cu bancnote in dreapta si in stanga, iar la final pana si French Montana le cade in capcana.

Piesa Dirty Sexy Money ar trebui sa fie inclusa pe urmatorul album al producatorului si DJ-ului francez David Guetta, despre care stim ca va aparea anul viitor. De altfel, aceasta colaborare e cel de-al treilea single oficial, iar intre timp a aparut si piesa indelung asteptata alaturi de Martin Garrix. Afrojack a fost si el prezent in playlisturile noastre din aceasta vara datorita remixului pentru 2U, o alta piesa a DJ-ului francez, iar Charli XCX se pregateste de aparitia unui nou mixtape, asa ca zilele trecute ne-a mai oferit o piesa faina, cu Alma si Tove Lo.

 

DolceFm va recomanda David Guetta & Afrojack ft Charli XCX & French Montana – Dirty Sexy Money.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com