David Guetta feat. Nicki Minaj & Lil Wayne – Light My Body Up (piesa noua)

David Guetta feat. Nicki Minaj & Lil Wayne – Light My Body Up (piesa noua)

Dupa succesul colaborarilor anterioare, David Guetta o aduce din nou alaturi de el pentru un single pe Nicki Minaj, alaturi de Lil Wayne. Light My Body de abia ce a fost lansata, dar filmarile pentru videoclip au si inceput.

Colaborarea a venit intai cu Nicki Minaj, care apoi l-a cooptat pe Lil Wayne pentru a-i face o surpriza lui Guetta. Pe langa partea de rap, Nicki exploreaza si partea sa mai lirica, fata de precedentele piese la care a colaborat cu David Guetta. We have a good combination with Nicki every time we made records. “I think she’s very very special, we work really good together. Plus we have Lil Wayne on top of that.”

Nicki Minaj a mai filmat recent si un alt videoclip, No Frauds, de data aceasta la Londra, piesa fiind lansata recent alaturi de altele doua ca raspuns la diss-urile primite de la Remy Ma.

David Guetta si Nicki Minaj au bifat mai multe colaborari de succes de-a lungul anilor. Intai a fost Where Them Girls At, primul single oficial extras de pe albumul Nothing But the Beat. Trackul a ajuns pe locul 14 in Hot 100 si pe 10 in Dance Club Songs. Urmatorul single a fost Turn Me On, lansat in decembrie 2011 si care a urcat pe locul 4 in Billboard Hot 100, reusind sa sparga si alte topuri europene. Cel mai recent hit vine din 2015, Hey Mama fiind un featuring care a inclus-o si pe Bebe Rexha si s-a descurcat foarte bine in clasamentele muzicale din intreaga lume: pe locul 8 in Hot 100 si pe pozitii similare in alte tari din Europa, dar si Noua Zeelanda, Japonia sau Australia.

 

DolceFm va recomanda David Guetta feat. Nicki Minaj & Lil Wayne – Light My Body Up.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com