Ddy Nunes – Arabian Lover (videoclip nou)

Ddy Nunes – Arabian Lover (videoclip nou)

 Ddy Nunes vine cu un single pe cont propriu, o piesa de dansat, numai buna pentru pus in cluburi vara asta – Arabian Lover.
Videoclipul colorat a fost regizat de Bogdan Paun si Alex Muresean, DOP, iar dupa lansarea din Romania, Ddy Nunes este asteptat in Grecia si Albania, unde fanii sunt nerabdatori sa-l asculte live.

Ddy a avut parte de o experienta indelungata pe scena muzicala, in 2011impreuna cu DJ Mister Z, au pus bazele unui proiect muzical, Lucky Man Project care s-a bucurat din start de un succes tumultos atat in Romania, cat si pe plan international cu piesa de debut “Pumpin”. Urmatoarele single-uri “Dancefloor” si “Party Starter” au urmat cu acelasi succes, devenind hit-uri si dand tonul distractiei la cele mai tari petreceri din Europa.

Ascensiunea lui Ddy a continuat intr-un tempo stabil, cu piesele solo “Make You Mine”, “Angels” si Papi Chulo, precum si prin colaborarile cu Anda Adam, Raluka, iar featuring-ul cu Akcent si Lidia Bubble pentru piesa “Kamelia” l-au propulsat in top-ul preferintelor fanilor din toata Europa.

 

DolceFm va recomanda Ddy Nunes – Arabian Lover (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com