Dima feat. Amna – Cires de mai (videoclip nou)

Dima feat. Amna – Cires de mai (videoclip nou)

Dima, cel pe care l-am cunoscut prin intermediul serialului Pariu cu viata, revine cu un nou single alaturi de Amna – Cires de mai.
Dima, pe numele sau complet Dima Trofim, s-a facut cunoscut prin serialul “Pariu cu viata”, participarea la show-urile “Dansez pentru tine” si “Ferma Vedetelor” precum si indragita trupa LaLa Band. Cel mai recent insa, tanarul cucereste prin aparitiile sale la “Te cunosct de undeva”, show care ii pune in valoare abilitatile sale actoricesti, talentul muzical si de dans.
“Cires de mai” ii are ca protagonisti pe Dima si Amna, iar despre colaborarea dintre ei, Dima a declarat ca s-au cunoscut printr-o prietena comuna, inainte de show-ul Te Cunosc De Undeva. “Imi placea vocea ei dinainte, si am simtit ca ar fi exact timbrul si personalitatea cu care mi-ar placea sa lucrez pentru aceasta piesa, respectiv i-am prezentat-o si a fost dragoste la prima auditie!”

“Avem o poveste de prietenie foarte frumoasa. Doinita Oancea este cea care ne-a pus in legatura si ne-a dat ideea de a colabora pentru aceasta piesa. Mi-a placut atat de tare refrenul, incat nu am mai stat pe ganduri.”

Amna a colaborat recent si cu George pentru piesa Detector de minciuni, lansata la inceputul lunii septembrie. Ea s-a aflat in topul difuzarilor anul trecut si la inceputul acestui an datorita featuring-ului cu Robert Toma la piesa In oglinda. Dima si-a lansat primul single solo in 2012, dar nu am mai ascultat ceva nou de la el de multa vreme, de la aparitia single-ului Stai cu mine.

 

DolceFm va recomanda Dima feat. Amna – Cires de mai.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com