Directia 5 – Ramane din noi…dragostea (videoclip nou)

Directia 5 – Ramane din noi…dragostea (videoclip nou)

Directia 5 vin cu un nou single si videoclip despre ce ramane in urma noastra – Ramane din noi…dragostea. Noul lor material video e pe masura piesei, cu un aer linistit si hippie, o iesire la picnic cu prietenii in care toata lumea zambeste si se simte bine.

Muzica este compusa de catre Marian Ionescu, iar poezia este scrisa de catre Dinu Olarasu. Pentru videoclip, trupa directia 5 a lucrat din nou cu regizorul Petre Nastase, ca si in cazul clipurilor “Salut! Ce faci?”, “Iti multumesc”, “Plin de furtuni”.

“Ramane din noi… dragostea” este cel de-al doilea single lansat de catre trupa in 2016, anul in care directia 5 sarbatoreste 25 de ani de cariera. In plus, piesa este extrasa de pe urmatorul album al trupei, “Love, Peace & Harmony”.

Directia 5 si Alina au inceput colaborarea in 2015, cand au lansat numeroase piese impreuna. De atunci si pana in prezent, Alina este o prezenta constanta la concertele si evenimentele la care participa trupa. Recent i-am ascultat alaturi de Nicoleta Nuca cu piesa Salut! Ce mai faci, lansata la inceputul acestui an.

 

DolceFm va recomanda Directia 5 – Ramane din noi…dragostea (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com