DJ Sava feat. Barbara Isasi – Nena (videoclip nou)

DJ Sava feat. Barbara Isasi – Nena (videoclip nou)

DJ Sava lanseaza un nou single si videoclip! De data aceasta, artistul colaboreaza cu Bárbara Isasi, solista trupei Mandinga, pentru “Nena”, o piesa hot, care te trimite cu gandul direct pe plaja, la soare.

Piesa este compusa de Theea Minculescu, Vlad Lucan, Alex Cotoi, Constantin Sava si produsa de artist, iar clipul, in regia lui Alex Ceausu, este filmat in Cancun, pe coasta Golfului Mexic.

“Mi-a placut foarte mult sa lucrez cu Bárbara si pot sa zic ca sunt indragostit de Mexic! “Nena” este o piesa la care am lucrat cu mare drag si sper sa va placa la fel de mult cum imi place si mie!”, declara DJ Sava.


“Sunt foarte mandra de acest proiect! A fost o placere sa lucrez cu DJ Sava si sunt recunoscatoare pentru aceasta oportunitate. Ma bucur ca “Nena” este in spaniola, limba mea materna, si are un vibe exotic, cu ritmuri flamenco! “Nena” este primul meu videoclip si este o experienta pe care nu o voi uita niciodata. Vreau sa multumesc label-ului Cat Music pentru sprijin si echipei care a facut o treaba minunata! Abia astept sa vad reactia publicului! , adauga Bárbara.

Din primavara lui 2016, Bárbara Isasi este solista trupei Mandinga. Tot in 2016, frumoasa artista a participat la Vocea Romaniei. Bárbara a iesit din competitie dupa etapa knockout-urilor, insa nu inainte de a trasmite multa emotie prin interpretarile sale de exceptie.

 

DolceFm va recomanda DJ Sava feat. Barbara Isasi – Nena.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com