Doddy – Aoleu (videoclip nou)

Doddy – Aoleu (videoclip nou)

Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat  primul album din carieră, într-un format nou în industria muzicală din România: 10 piese + 10 videoclipuri, iar astazi vine cu o noua piesa, Aoleu.

Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un întreg audio-vizual și trebuie ascultat și urmărit ca fiind o călătorie non-lineară prin gândurile și viziunile lui Doddy.

“Degeaba-s eu baiat fin, daca tie-ti place sa te joci sublim! M-ai intepat ca un spin, nu stiu daca-i o placere sau e-un chin!” – acestea sunt cateva dintre versurile pe care Doddy le canta in cel de-al patrulea single dintr-un proiect inedit – “De la zero”! Melodia a fost intitulata sugestiv “Aoleu” si dupa ce o veti asculta, va veti da seama de mesajul pe care il transmite!

Albumul “De la zero” este produs în studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate în Petroșani – orașul natal al artistului, pe Valea Jiului și în București, de către regizorul Richard Stan. Acest proiect inedit s-a lansat sub egida casei de discuri Sprint Music.

 

DolceFm va recomanda Doddy – Aoleu.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com