Doddy – Fraierii si smecherii (videoclip nou)

Doddy – Fraierii si smecherii (videoclip nou)

Doddy continua seria lansarilor de pe albumul “De la zero” si lanseaza pentru toti fanii lui piesa “Fraierii si smecherii”. Aceasta este insotita si de un videoclip si este al saptelea single din acest proiect muzical unic pe piata romaneasca, care cuprinde 10 piese +10 videoclipuri!

Fraierii si smecherii” e de fapt un fel de hotii si vardistii pentru Romania. Traim intr-un stat in care ni se baga mana-n buzunar si nu facem absolut nimic. Personal m-am saturat sa fiu fraierul lor, iar ei niste smecheri. Pe aceasta piesa l-am invitat pe Byga (C.I.A) deoarece imi doream demult sa fac o piesa sociala cu un rapper de calibrul lui”, spune Doddy depre cel de-al saptelea single cu video inclus pe albumul “De la zero”.

Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat primul album din carieră, într-un format special în industria muzicală din România: 10 piese + 10 videoclipuri. Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un întreg audio-vizual și trebuie ascultat și urmărit ca fiind o călătorie non-lineară prin gândurile și viziunile lui Doddy.

Albumul “De la zero” este produs în studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate în Petroșani – orașul natal al artistului, pe Valea Jiului și în București, de către regizorul Richard Stan. Acest proiect este lansat sub egida casei de discuri Sprint Music.

 

DolceFm va recomanda Doddy – Fraierii si smecherii.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com