DODDY lanseaza DE LA ZER0 – primul video album din Romania

DODDY lanseaza DE LA ZER0 – primul video album din Romania

Doddy își lansează primul album din carieră, într-un format inovator în industria muzicală din România: 10 piese cu 10 videoclipuri. Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un întreg audio-vizual și trebuie ascultat și urmărit ca fiind o călătorie non-lineară prin gândurile și viziunile lui Doddy.

Albumul De la zero este produs în studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate în Petroșani – orașul natal al artistului, pe valea Jiului și în București, de către Richard Stan.

Prima piesa lansata e Paranormal, care beneficiaza de un videoclip cu un mesaj coplesitor.

„Neînțelegerile dintre părinți și, într-un final, divorțul sunt greu se suportat pentru copii, mai ales dacă aceștia au vârsta suficientă pentru a conștientiza”, spune Doddy.
Am considerat că acest clip trebuie să se bazeze pe trăirile fiecărui membru al familiei în parte. De aceea am apelat, fără să stau pe gânduri, la actori. Toți trei au reușit să transmită exact ce voiam și le mulțumesc pe această cale”, a declarat regizorul Richard Stan.

Din rândul colegilor săi artiști, Doddy a ales să colaboreze pe acest album cu What’s Up (piesaSingur) și Byga de la C.I.A. (piesa Fraierii și șmecherii).

Alături de Doddy, în studio au contribuit Neko, băieții de la Pink Elephant (orchestrație) și Petru Bîrlădeanu (mix & master album).

In legătură cu ideea de a realiza un video album, Doddy a explicat:

”Mulți dintre noi am spus cândva în viață, ”O iau de la început”, indiferent de situație. Și-au dat un refresh! DE LA ZERO este un refresh muzical, nu e un album obișnuit! Este albumul meu de debut. A luat naștere întâi în format audio, cu tematici foarte personale, gândit ca un album de trăiri. Am vrut ca primul meu album să fie diferit, iar cel care ascultă piesele să pătrundă în mintea mea și să perceapă exact mesajul pe care eu îl transmit prin fiecare piesă în parte.

Consider că acest video album reprezintă o conexiune puternică a fanilor și a celor ce îl vor asculta cu mine ca și artist. Cine se gândea că fiecare melodie în parte va ajunge să aibă un videoclip? Richard a venit cu ideea de a face ceva în premieră în România, lucru care s-a și întâmplat. Ambiția noastră a fost atât de puternică în acest proiect, încât am stat conectați non-stop timp de 2 luni și am finalizat întreg albumul, cu tot ce implică el, video și audio. Ne cunoaștem de mai bine de 10 ani și am realizat multe proiecte împreună, minimum unul pe an, dar 10 în 2 luni… e nevoie de 2 nebuni pentru așa ceva.

Regizorul Richard Stan declară despre video album:

”Deși suntem vechi prieteni și i-am regizat toate videoclipurile până în prezent, pot spune că acest video album este primul nostru proiect din suflet! Doddy a făcut piesele, le-am ascultat, și mi-au venit imediat în minte imagini care sunt conectate puternic cu sentimentul sau emoția pe care o transmite fiecare piesă. Ne-am mobilizat rapid, am format o echipă alături de prieteni buni și ne-am apucat de treabă foarte hotărâți. Am filmat primele 5 clipuri în 5 zile, ne-am plimbat prin locuri spectaculoase, am vizitat munți, peșteri, lacuri, mine… N-am simțit nicio secundă că suntem la muncă! Sper ca publicul să analizeze cum trebuie fiecare material, mai ales că multe dintre videoclipuri au o legătură între ele. Fără să fiu subiectiv, Doddy este unul dintre cei mai talentați artiști din România, iar în curând veți auzi și veți vedea niște proiecte tari. Vreau să-i mulțumesc managerului Marius Chină și Sprint Music pentru susținere.”

 

DolceFm va recomanda Doddy – De la zero.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com