Doddy – Pe ochi frumosi (videoclip nou)

Doddy – Pe ochi frumosi (videoclip nou)

Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat ieri primul album din cariera, intr-un format inovator in industria muzicala din Romania: 10 piese + 10 videoclipuri. Si daca ieri a lansat in premiera cu Urban.ro prima piesa din acest proiect, insotita de videoclipul „Paranormal”, Doddy vine azi in atentia fanilor sai cu single-ul „Pe ochi frumosi”.

Albumul “De la zero” este produs in studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate in Petrosani – orasul natal al artistului, pe valea Jiului si in Bucuresti, de catre regizorul Richard Stan.

“ Titlul celui de-al doilea single al albumului meu video, “ De la zero”, este “Pe ochi frumosi”, si la fel ca zicala, exprima “fara niciun efort”. Eu am muncit din rasputeri si o fac in continuare pentru a-mi castiga existenta, in timp ce altii s-au nascut cu viitorul asigurat. Culmea e ca tot cei care au primit totul “Pe ochi frumosi” sunt cei care se vaita mereu, vor mai mult si n-ai sa-i vezi vreodata multumiti. Sa nu mai discutam despre femeile care aleg sa isi vanda frumusetea, tot pentru avere si avutie”, declara Doddy.

 

DolceFm va recomanda Doddy – Pe ochi frumosi.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com