Doddy – Singur (videoclip nou)

Doddy – Singur (videoclip nou)

Dupa “ Paranormal” si “Pe ochi frumosi”, Doddy lanseaza azi cea de-a treia piesa din cele zece, adunate pe albumul “De la zero”. Este vorba despre “Singur”, un featuring cu What’s Up.

“In viata exista oameni care te ajuta cu adevarat si oameni care se ajuta singuri prin tine. Muzical am vrut sa exprim ca tot ce am facut, am facut singur. Eu nu am textieri, nu am compozitori si nu ma dirijeaza “profesionistii”. Prin definitie sunt artist, nu doar interpret. M-am zbatut singur, de capul meu mereu sa fac tot ce am facut pana acum, chiar si pentru altii”, spune Doddy. Cat despre colaborarea cu What’s Up, artistul a adaugat: “Cand What’s Up a auzit melodia “Singur” a inteles exact ideea si a zis ca asta trebuie sa fie prima piesa pe care o facem impreuna. Bineinteles ca am acceptat, l-am simtit pe om… A fost acolo si el!”.

Doddy este primul nume de la noi care si-a lansat in exclusivitate cu Urban.ro primul album din cariera, intr-un format inovator in industria muzicala din Romania: 10 piese + 10 videoclipuri. Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un intreg audio-vizual si trebuie ascultat si urmarit ca fiind o calatorie non-lineara prin gandurile si viziunile lui Doddy.

Albumul “De la zero” este produs in studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate in Petrosani – orasul natal al artistului, pe Valea Jiului si in Bucuresti, de catre regizorul Richard Stan. Proiectul “De la zero” se lanseaza sub egida casei de discuri Sprint Music.

 

DolceFm va recomanda Doddy – Singur.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com