Drake – Child’s Play (videoclip nou)

Drake – Child’s Play (videoclip nou)

Drake se alege cu niste cheesecake pe fata de la Tyra Banks in cel mai nou videoclip al sau, Child’s Play. Rapperul joaca rolul iubitului care insala, numai pentru a ajunge in club sa isi refaca orgoliul ranit.

Evident, merge cu baietii la striptease, unde patron este un alt membru al gastii lui Drake, OB O’Brien, iar din rolul de manager da indicatii speciale fetelor care se pun rapid la treaba. Videoclipul beneficiaza de input pe partea de regie de la Drake insusi :The ‘Childs Play’ video is gonna be epic. “Drake had the vision and it’s gonna be special. Like the way Michael Jackson used to shoot his videos. Together, we killed the shit. You’ll be surprised to see the cameo and the lead roles.”

Drake se pregateste si de lansarea Forgive Me, un short film la care a colaborat pe partea de regie cu Anthony Mandler si care va include muzica produsa de Noah “40” Shebib si piese de pe Views, fiind programat sa apara pe 30 septembrie.

Intre timp, rapperul continua sa isi promoveze cel mai recent album in cadrul turneului Summer Sixteen Tour. Views a stat saptamani la rand in topul celor mai bine vandute albume, iar Drake a ajuns pe prima pozitie in Hot 100 cu One Dance, dupa ce a dominat toate playlisturile si topurile cu Hotline Bling.

 

DolceFm va recomanda  Drake – Child’s Play (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com