Drake – One Dance (live@SNL)

Drake – One Dance (live@SNL)

Drake a fost invitat special si gazda a unei noi editii Saturday Night Live. Dupa succesul pe care l-a inregistrat in topuri cu noul lui album, rapperul canadian a cantat live One Dance si Hype, piese extrase de pe Views.

Drake a continuat pe ideea lansata odata cu Hotline Bling si si-a adus pe scena un cub luminat din care a cantat, in timp ce pe langa el se aflau dansatoare. Odata cu One Dance, rapperul a reusit sa bifeze primul sau single pe primul loc in Hot 100, iar albumul Views are mai multe ascultari decat Beyonce si al sau Lemonade.

 

 

Cei de la Apple au anuntat ca Views a fost ascultat de 250 de milioane de ori in prima saptamana si a ajuns pe primul loc in iTunes in peste 95 de tari si s-a vandut in peste un milion de copii in doar sase zile. E un moment important in cariera rapperului canadian, care bifeaza astfel cele mai mari vanzari de albume pe 2016 si primul artist in 3 ani care reuseste acest lucru de la Justin Timberlake si The 20/20 Experience incoace.

Views este cel de-al saselea material al rapperului care ajunge pe prima pozitie in Billboard 200, dupa What a Time to Be Alive, If You’re Reading This It’s Too Late, Nothing was the Same, Take Care si Thank Me Later.

 

DolceFm va recomanda Drake – One Dance (live@SNL).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com