Dua Lipa – Thinking ‘Bout You (videoclip nou)

Dua Lipa – Thinking ‘Bout You (videoclip nou)

Dua Lipa sta in pat si sa se gandeste la cel caruia ii duce dorul in videoclipul pentru balada Thinking ‘Bout You. Desi e doar un clip de imagine, intr-un split screen, Dua Lipa ne induce starea aceea in care pur si simplu nu poti sa nu te gandesti la acel cineva special.

Cantareata britanica se pregateste de primul sau turneu nord-american, care va incepe in acest weekend si pana la jumatatea lunii martie o va plimba prin SUA si Canada, de la un capat la altul al continentului. Thinkin Bout You, dar si celelalte piese pe care Dua Lipa le-a lansat pana acum se vor gasi pe primul ei album, insa va trebui sa mai asteptam pana il ascultam, pentru ca apare abia in luna iunie.

Dua Lipa s-a bucurat de un mare succes si la noi in tara, fiind difuzata cu single-urile Be The One si Blow Your Mind, acesta din urma fiind si primul care a reusit sa ajunga in Billboard Hot 100. In plus, ea bifeaza si o colaborare cu Sean Paul pentru No lie, care a prins in topurile din Europa, iar intre timp a colaborat si cu Martin Garrix pentru Scared to be Lonely.

 

DolceFm va recomanda Dua Lipa – Thinking ‘Bout You.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com