Elena Gheorghe, Naguale – Cutremur (piesa noua)

Elena Gheorghe, Naguale – Cutremur (piesa noua)

Dupa succesul pe care l-a inregistrat alaturi de Andra cu piesa Falava, Naguale revine cu o noua colaborare, de data aceasta cu Elena Gheorghe. Cutremur e o frumoasa balada de dragoste produsa de Kazibo.

Una dintre cele mai “muncite” piese ale noastre!! Multumim intregii echipe !!! Speram sa va placa, au scris baietii de la Kazibo pe Facebook odata cu lansarea piesei.

NAGUALE: “Este probabil cea mai complexa piesa produsa in studiourile noastre, iar interpretarea Elenei este pur si simplu magica. Nu e doar o piesa, e o piesa de teatru asa cum ne place noua sa glumim!”

ELENA: “M-am regasit foarte usor in mesajul si adancimea versurilor & sound-ului ‘Cutremur’, am cantat crezand fiecare cuvant al piesei, dorindu-mi sa transmit cu maxima intensitate povestea si emotia. Cred ca e momentul pieselor cu mesaje foarte sincere, crude, adevarate si noua productie a baietilor de la Kazibo este exact asa. Mai mult, piesa este o oportunitate de reinventare, m-am jucat cu noi valente ale timbrului meu si va spun sincer ca a fost o provocare pentru ambitusul meu vocal.”

Elena Gheorghe nu se afla la prima piesa produsa de gasca de la Kazibo, a cantat si pe piesa lui Glance, In bucati, track care a ajuns in topurile difuzarilor de final de an pe locul 21. Naguale a bifat locul 10 alaturi de Andra si Falava, care s-a dovedit a fi un adevarat hit de vara, iar Kazibo si-au cimentat statutul de hit-makeri.

 

DolceFm  va recomanda Elena Gheorghe, Naguale – Cutremur (piesa noua).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com